Principis i coneixements que promouen una bona digestió
L’Art Culinari Ayurvèdic es basa en una combinació de principis i coneixements que tenen com a objectiu promoure una bona digestió i mantenir els equilibris fonamentals del nostre cos.
Tenir una bona digestió ens permet aprofitar al màxim les qualitats nutricionals dels aliments, alhora que dediquem la mínima energia possible a la seva assimilació per part de l’organisme.
L’Art Culinari Ayurvèdic
Es basa en una combinació de principis i coneixements que tenen com a objectiu promoure una bona digestió i mantenir els equilibris fonamentals del nostre cos.
Tenir una bona digestió ens permet aprofitar al màxim les qualitats nutricionals dels aliments, alhora que dediquem la mínima energia possible a la seva assimilació per part de l’organisme.
Promoure una bona digestió i mantenir els equilibris fonamentals del nostre cos.
La llei dels sis sabors
Àcid, dolç, salat, picant, amarg i astringent. Aquests sabors estan presents en els nostres aliments i ens permeten equilibrar, enfortir i correctament. nodreix les funcions vitals del nostre cos.
L’energia dels aliments
Sattiva és la qualitat de l’equilibri, l’harmonia, la llum.
Rajas és la qualitat de l’acció, la transformació, l’agitació.
Tamas és la qualitat de la inèrcia, la pesadesa, la passivitat.
Conducta alimentària
Des del moment en què es prepara el menjar fins que el mengem.
Experimenta una digestió millorada, uns intestins més saludables, un pes ideal, millora del son, vitalitat augmentada, una relació més equilibrada amb els aliments, un major control de les porcions que ingerim, reducció dels impulsos i una millor salut en general.