Art culinari Ayurvèdic
Promoure una bona digestió i mantenir els equilibris fonamentals del nostre cos.
Àcid, dolç, salat, picant, amarg i astringent. Aquests sabors estan presents en els nostres aliments i ens permeten equilibrar, enfortir i correctament. nodreix les funcions vitals del nostre cos.
Sattiva és la qualitat de l’equilibri, l’harmonia, la llum.
Rajas és la qualitat de l’acció, la transformació, l’agitació.
Tamas és la qualitat de la inèrcia, la pesadesa, la passivitat.
Des del moment en què es prepara el menjar fins que el mengem.
Experimenta una digestió millorada, uns intestins més saludables, un pes ideal, millora del son, vitalitat augmentada, una relació més equilibrada amb els aliments, un major control de les porcions que ingerim, reducció dels impulsos i una millor salut en general.
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com les galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Consentir aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificacions úniques en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament certes característiques i funcions.